EVENIMENT

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU


Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU

Z.P. | 2019-09-09 13:04

Starea de sănătate a lui Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, este “lent favorabilă”, susțin reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Elias. Medicii apreciază totuși că acesta nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensive.

"Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", precizează sursa citată.

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu o persoană decedată. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea cu mare viteză Iorgulescu jr. ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit violent cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani, care a decedat în urma impactului catastrofal.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.