EVENIMENT

Date oficiale: Peste 500 de deținuți violenți, ELIBERAȚI în baza recursului compensatoriu


Date oficiale: Peste 500 de deținuți violenți, ELIBERAȚI în baza recursului compensatoriu

E.Ş. | 2019-11-02 21:59

Peste 500 dintre cei peste 21.000 de detinuti eliberati in baza legii recursului compensatoriu au comis noi infractiuni violente, se arata intr-un raspuns oficial al Ministerului Justitiei transmis la o interpelare adresata de deputatul PNL Florin Roman.

Mai mult, 1.877 de persoane eliberate anticipat au fost reincarcerate, a mai precizat Florin Roman intr-o postare pe Facebook.

"509 de detinuti care au fost eliberati in baza legii recursului compensatoriu, asa-zisa promotie Tudorel Toader, au comis noi infractiuni violente. Aici vorbim de crima, viol, talharie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantila etc. Este raspunsul oficial al ministrului Justitiei la o interpelare, pe care am adresat-o in calitate de deputat PNL.

Ministrul Ana Birchall ma mai informeaza ca numarul celor care au beneficiat de beneficiile recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare a legii este de 21.049 persoane.

Dintre acestea, mai mult de 7.000 au fost cazuri de infractiuni deosebit de periculoase, omor, viol, talharie calificata etc. 1.877 de persoane eliberate au fost reincarcerate, iar 509 detinuti eliberati din nou au comis noi crime, violuri si talharii!", a scris deputatul PNL.

In plus, Florin Roman spune ca intr-un raspuns primit de la Ministerul Justitiei la o alta interpelare i s-a spus ca "la nivelul lunii august, dupa drama de la Caracal, guvernul Dancila a pregatit un OUG de inasprire a pedepselor pentru cei care comit fapte grave, spre limitele maxime, insa acel proiect a ramas in aer".

"PNL solicita PSD si premierului demis Viorica Dancila sa rupa fratia cu criminalii, violatorii si talharii si sa accepte abrogarea recursului compensatoriu si inasprirea pedepselor pentru criminali, violatori si talhari!", este mesajul transmis de deputatul PNL Florin Roman partidului care guverneaza la ora actuala, desi guvernul Dancila a fost demis, prin motiune de cenzura, de catre Parlament.Parerea ta...

CE ESTE PSD
02 Noi 2019

pedofili sarlatani descreierati
TUTUROR CARE LE-A
03 Noi 2019

dat drumul ”legal” , neamului lor, fetelor/femeilor lor...să le fie aplicate infracțiunile pentru care au fost făcuți scăpați....mai ales tuturor foștilor de la Justiție care au dormit în crăci 30 și au păpat banii care trebuiau investiți în restaurare și construire...saltele pișate, gângănii, mâncare mizerabilă, etc...
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.