EVENIMENT

Continuă seria de apeluri false la 112. Un bărbat a anunţat că a fost bătut de un poliţist


Continuă seria de apeluri false la 112. Un bărbat a anunţat că a fost bătut de un poliţist

Z.P. | 2019-08-29 14:54

Un bărbat din judeţul Vrancea a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătut de un poliţist. Nimic ieşit din comun până acum, că doar trăim în România, numai că apelul era unul fals, iar bărbatul beat criţă.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat “afumat”, acesta susţinând că nu a sunat la 112 şi că nici nu are nevoie de ajutor, potrivit Mediafax. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Bărbatul din comuna vrânceană Cârligele i-a anunţat miercuri pe agenţii secţiei de Poliţie Rurală din Coteşti că în urmă cu trei zile a fost lovit de un poliţist. Echipajul care a răspuns apelului l-a găsit pe apelant în stare de ebrietate şi a încercat să afle dacă bărbatul se află într-o situaţie de risc. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu a sunat la 112, că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi că nu a fost victima unei infracţiuni.

Poliţia le reaminteşte cetăţenilor că apelarea numărului 112 trebuie făcută numai în cazuri de urgenţă, care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment. În viitorul apropiat, cei care vor apela fals 112 vor plăti o amendă de 5000 de lei.Parerea ta...

EFECTUAREA MUNCII
29 Aug 2019

Numai in acest fel poți antrena forțele și echipajul de prim ajutor și salvare națională. Gândiți-va la un cutremur ce ar face un echipaj de ajutor lenevit , plictisiți de al lor munca și burtoși de al lor salarii nesimțite ?
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.