EVENIMENT

Comisia Europeană ne face DE RÂS: ”Este ceva ce trebuie REZOLVAT în România”


Comisia Europeană ne face DE RÂS: ”Este ceva ce trebuie REZOLVAT în România”

E.Ş. | 2019-10-30 17:35

Comisia Europeană a transmis miercuri că există îndoieli că ultima nominalizare a României pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, a fost făcută legitim de către Guvernul interimar care exercită puterea.

CE apreciază că este o chestiune care trebuie rezolvată pe plan intern, subliniind că "oricine ar veni din România trebuie să aibă acordul președintelui României".

Răspunzând unei întrebări a unui jurnalist, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Mina Andreeva a declarat miercuri că președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a primit scrisoarea premierului român cu propunerea de comisar european.

 

"Această nouă propunere a Guvernului interimar din România nu a fost coordonată cu președintele. Trebuie să facem progrese și oricine ar veni din România trebuie să fie aprobat de președintele României. Există îndoieli în România că nominalizarea a fost făcut legitim de către Guvernul interimar care exercită în prezent puterea. Mă tem că este ceva care trebuie rezolvat în România", a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.