EVENIMENT

Armata Română angajează temporar MEDICI-MILITARI. Ce POSTURI sunt disponibile


Armata Română angajează temporar MEDICI-MILITARI. Ce POSTURI sunt disponibile

Z.P. | 2020-03-23 18:29

Ministerul Apărării Naționale îşi doreşte suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în contextul epidemiei de coronavirus din România. Pentru asta a anunţat că face angajări pentru o perioadă de șase luni.

Angajările se vor face pentru o perioadă de șase luni, condițiile generale și cele specifice posturilor care urmează să fie ocupate, punctele de contact, documentele necesare și termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând să fie publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu și pe site-ul central al MApN - https://.

Sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.Parerea ta...

DESTEPT
23 Mar 2020

Militarii rezervisti platiti de stat unde sunt ?
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0583