EVENIMENT

ANCHETĂ în Penitenciar: Se verifică legalitatea permisiei lui Liviu Dragnea


ANCHETĂ în Penitenciar: Se verifică legalitatea permisiei lui Liviu Dragnea

E.Ş. | 2019-11-02 16:34

Ministrul Justiției, Ana Birchall, i-a cerut șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să verifice modul în care lui Liviu Dragnea i-a fost acordată permisiunea de a ieși pentru o zi din penitenciar.

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului justiției, Ana Birchall, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova. 

Ministrul justiției va fi informat privind rezultatele verificărilor și a măsurilor legale care se impun.

Fostul lider PSD a stat acasă 24 de ore, iar vineri dimineață a revenit în pușcărie. Directorul ANP a declanșat verificări în acest caz, susțin surse judiciare. Potrivit legii, deținuții cercetați într-un alt dosar penal nu au dreptul să iasă din penitenciar.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.