EVENIMENT

ALERTĂ la Alba Iulia: Mai multe persoane, ÎNȚEPATE pe stradă cu seringa


ALERTĂ la Alba Iulia: Mai multe persoane, ÎNȚEPATE pe stradă cu seringa

E.Ş. | 2019-06-06 20:23

Cel puțin două persoane din Alba Iulia au fost înțepate pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil ace de seringă, au declarat pentru publicația locală Alba24.ro surse din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Alba.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a solicitat spitalului să analizeze fișele UPU pentru perioada 30 mai - 3 iunie, pentru a comunica situația persoanelor care s-au prezentat în perioada menționată în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și care au prezentat plagă sau plăgi produse prin înțepare.

„În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia, la solicitarea Alba24.ro.

Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale și HIV. 

Potrivit Alba24.ro, reprezentanții IPJ Alba au confirmat că incidentele s-au petrecut în zona Dedeman din oraș, că există un cerc de suspecți și că se pare că este vorba despre niște tineri.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.