EVENIMENT

ALERTĂ în Buzău: INCENDIU puternic la un depozit de fier vechi și butelii


ALERTĂ în Buzău: INCENDIU puternic la un depozit de fier vechi și butelii

E.Ş. | 2019-08-13 20:27

Incendiu puternic la un depozit din Buzău, la ieșirea din Buzău spre Brașov, pe DN10. Întreaga zonă a fost evacuată de autorități. Momente de panică într-un cartier din Buzău în care se află un depozit de fier vechi și materiale reciclabile, în care erau și butelii cu oxigen: a izbucnit un incendiu, au avut loc explozii, iar întreaga zonă a fost evacuată de autorități într-un timp extrem de scurt.

Populația a fost informată prin sistemul Ro-Alert și i s-a cerut să nu intre în panică, transmitere .

Zona din jurul societăţii comerciale a fost izolată de pompieri, care au evacuat mai multe butelii cu oxiacetilenă, depozitate în perimetrul incendiului. Totodată, au fost oprite gazele şi energia electrică în zona străzii Transilvaniei, fiind evacuate autovehiculele parcate în apropiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În apropiere sunt două blocuri de locuințe, din care au fost evacuate toate persoanele. au fost solicitați jandarmii să participe la evacuare. Au venit și forțele speciale.

În continuare se aud bubuituri, iar autoritățile spun că ar putea fi buteliile cu acetilenă care explodează din cauza focului. Fumul se vede din capătul celălalt al orașului.

Au fost solicitate toate autospecialele de pompieri de pe raza municipiului Buzău și a localităților învecinate.

Focul se întețește. Cei de la Distrigaz au venit pentru a opri gazele șic ei de la Electrica pentru a sista curentul electric.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.