EVENIMENT

ALARMĂ între Buzău și Râmnicu Sărat: un marfar cu acid clorhidric s-a STRICAT pe șine


ALARMĂ între Buzău și Râmnicu Sărat: un marfar cu acid clorhidric s-a STRICAT pe șine

E.Ş. | 2019-11-02 16:13

Traficul feroviar pe magistrala 500 este blocat, sâmbătă, între Buzău și Râmnicu Sărat, după ce un tren de marfă s-a stricat, informează Mediafax. Pompierii intervin, sâmbătă, în gara Zoița din județul Buzău, după ce dintr-un vagon cisternă al unui tren de marfă care s-a stricat pe magistrala 500 de cale ferată se scurge acid clorhidric.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs, sâmbătă, la kilometrul 151 al magistralei de cale ferată 500, în județul Buzău.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe Magistrala 500 Buzău-Râmnicu Sărat, este întrerupt la kilometrul 151, județul Buzău, unde, din cauza unor probleme tehnice, un tren de marfă și-a oprit deplasarea”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Potrivit acestora, în zonă se intervine pentru remedierea problemei și reluarea circulației. 

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, citați de Mediafax, echipajele de pompieri intervin în gara din Zoița, după ce mecanicul a sesizat că există scurgeri de acid clorhidric dintr-un vagon cisternă.

Deocamdată nu se știe ce cantitate de acid există în vagon.

Primul echipaj sosit la locul intervenției a luat măsuri de protecție, iar pe o distanță de 100 metri, în toate direcțiile, zona a fost închisă, au declarat reprezentanții ISU Buzău.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.