EDUCATIE

VISCOL. Cursuri suspendate integral în șase judeţele şi parţial în alte 12 judeţe


VISCOL. Cursuri suspendate integral în șase judeţele şi parţial în alte 12 judeţe

Z.P. | 2020-02-06 13:48

În contextul avertizărilor Cod Roşu şi Cod Portocaliu de viscol , cursurile au fost suspendate integral, joi, în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea. În alte 12 judeţe, cursurile sunt suspendate partial.

Potrivit situaţiei furnizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), cursurile sunt suspendate integral, joi, în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea. 

Decizia a fost luată de inspectoratele şcolare, în urma întrunirii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, din cauza condiţiile meteo nefavorabile - intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ, fiind emise Cod Roşu şi Cod Portocaliu.

Tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în alte 12 judeţe cursurile sunt suspendate parţial. Astfel, nu se ţin cursuri în 47 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa, o unitate de învăţământ din judeţul Braşov, patru din Prahova, cinci din Harghita, 14 din Galaţi, 23 din Teleorman, două din Dâmboviţa, 21 din Giurgiu, una din Vaslui, 33 din Argeş, una din Covasna şi şapte din Timiş.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.