EDUCATIE

Profesoară de engleză, CONDAMNATĂ la închisoare după relații sexuale cu un elev


Profesoară de engleză, CONDAMNATĂ la închisoare după relații sexuale cu un elev

E.Ş. | 2019-06-24 18:24

Profesoara de limba engleză de la școala ”David Prodan” din comuna Săliștea, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. D.A. Elena a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției în urmă cu două luni, iar în data de 24 iunie, acordul a fost recunoscut.

În urma recunoașterii acordului, femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor, scrie

Potrivit reprezentanților Parchetului Judecătoriei Alba Iulia: ”în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în calitate de profesoară în cadrul Școlii Gimnaziale ”David Prodan” din comuna Săliștea, inculpata D.A.E., în vârstă de 34 ani, a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale consimțite cu un elev în vârstă de 14 ani, din clasa a VIII-a, în mai multe locuri de pe raza județului Alba.”

Surse judiciare au declarat că reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția, după ce ar fi aflat că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara respectiva. Aceștia ar fi aflat despre situație de la ceilalți elevi.

După izbucnirea scandalului, profesoara și-a dat demisia de la școala din Săliștea, dar și de la o altă unitate de învățământ la care aceasta preda ore de limba engleză.

.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Iun 2019

adica la fel ca MAcron cu Brigitte
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.