EDUCATIE

Cursuri SUSPENDATE în alte școli și grădinițe din Capitală din cauza GRIPEI


Cursuri SUSPENDATE în alte școli și grădinițe din Capitală din cauza GRIPEI

Z.P. | 2020-01-28 15:58

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) a anunţat marţi că, din cauza puzderiei de cazuri de grupă, alte unităţi de învăţământ din Capitală vor fi suspendate parţial cursurile.

Potrivit centralizării IŞMB, cursurile vor fi suspendate începând de marţi, pentru trei zile, la o clasă a Şcolii Gimnaziale "Ionel Teodoreanu" din Sectorul 4, la patru clase din cadrul Şcolii Gimnaziale "I.G. Duca" din Sectorul 5, la două clase ale Şcolii Gimnaziale "Luceafărul" din acelaşi sector.

Apoi, începând de miercuri, cursurile vor fi suspendate pentru trei zile şi la Şcoala Gimnazială "Sfântul Andrei" din Sectorul 6 - o clasă, Grădiniţa "Căsuţa Fermecată"- o grupă, Grădiniţa numărul 168 - o grupă, Grădiniţa numărul 35 - o grupă, Grădiniţa "Paradisul Verde" - o grupă, toate din Sectorul 5, Grădiniţa "Strop de Rouă" din Sectorul 4 - o grupă, Grădiniţa numărul 154 din Sectorul 3 - două grupe, Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuţă" Sectorul 1- o clasă, Şcoala Gimnazială "George Bacovia" din Sectorul 4 - o clasă, Şcoala Gimnazială numărul 2 din Sectorul 5 - o clasă, Liceul Teoretic "Ştefan Odobleja" Sectorul 5 - o clasă, Şcoala Gimnazială "Maria Rosetti" din Sectorul 2 - o clasă.

Acestea se adaugă unităţilor de învăţământ care au cursurile suspendate parţial, anunţate în cursul zilei de luni de către IŞMB. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.