EDUCATIE

Au furat catalogul şi i-au dat foc pentru că luaseră note mici


Au furat catalogul şi i-au dat foc pentru că luaseră note mici

Z.P. | 2020-02-20 16:13

Doi elevi din comuna Ogrezeni (Giurgiu) au dat buzna în timpul nopţii în incinta şcolii unde învăţau, au sustras mai multe cataloage şcolare şi le-au dat foc! De ce? Pentru că luaseră note mici.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au fost sesizaţi de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei şcoli din comuna Ogrezeni de unde au sustras mai multe cataloage şcolare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta şcolii prin forţarea unei ferestre după care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunităţii şcolare au sustras patru cataloage şi patru condici de prezenţă a cadrelor didactice", arată IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi elevi minori cu vârste de 16, respectiv 12 ani, din comună, elevi la acea şcoală, scrie Agerpres.

Cei doi au motivat organelor de cercetare că au luat cataloagele şi condicile pentru că "aveau note mici", după care le-ar fi dat foc pe un teren din localitate. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar dosarul va fi prezentat unităţii de parchet, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de aceştia. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.