ECONOMIE

Veste imensă pentru pensionari! Cine va primi bani în plus la pensie


Veste imensă pentru pensionari! Cine va primi bani în plus la pensie

Z.P. | 2019-05-17 11:44

Veste imensă pentru românii care au ocupat aceste funcții. Vor primi mai mulți bani la pensie. Vezi mai jos cine sunt cei vizați.

Este vorba despre indemnizațiile speciale, pentru care, în anumite situații s-au reținut contribuțiile la sistemul public de pensii. Așadar, ele ar fi trebuit înscrise în carnetul de muncă pentru a fi luate în considerare la calcularea pensiei. În cazul în care respectivele venituri nu au fost înregistrate, românii au nevoie de obținerea unei adeverințe de la deținătorii de arhive.

Aceste indemnizații cresc pensiile:

”- Indemnizația acordată șefului de echipă sau brigadă, acordată, de regulă, operatorilor economici din industria tradițională (construcții, drumuri, poduri, îmbunătățiri funciare, etc).

– Indemnizația pentru personalul navigant și însoțitorilor de zbor.

– Indemnizația de care beneficiază cadrele de conducere din învățământul superior pentru perioadele în care au ocupat și funcții de conducere în instituții conexe (spitale, direcții sanitare, instituții de cercetare).

– Indemnizația acordată cadrelor didactice care cumulează două sau mai multe funcții (director, director adjunct) în învățământul primar, dar și o funcție de profesor universar.

– Indemnizația pentru conducerea formației de lucru în activitatea încărcări-descărcări.

– Indemnizația pentru conducătorul formației de lucru de docheri.

– Indemnizații în domeniul farmaceuti, când sunt exercitate două funcții, una de conducere, alta operativă.”, potrivit Dcbusiness.ro.Parerea ta...

CINEVA
17 Mai 2019

Cine va mai crede? Mintiti in fata. Ne pare rau ca sunteti, ca desi nu vrem va cunoastem, voi inafara de promisiuni, nimic decat majorari de preturi. Nici inflatia nu o tineti sub control, nu respectati legea ce voi ar fi de asteptat sa o respectati, voi ca partid social... mintiti, voi nu sunteti partid social, voi sunteti zbanghii imbogatiti ce au jefuit un popor intreg.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.