ECONOMIE

Șefa CNAIR anunță că niciun șantier nu se va opri. Din contra, se deschid noi șantiere


Șefa CNAIR anunță că niciun șantier nu se va opri. Din contra, se deschid noi șantiere

Mariana Chirila | 2020-03-27 17:21

Invitată la emisunea Drumurile Noastre, de la B1 TV, șefa Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) , Mariana Ioniță, a anunțat că luni se va deschide șantierul Sibiu -Pitești pe primul lot, unul dintre cele mai așteptate priecte de infrstructură rutieră.

Totodată, șefa drumurilor a anunțat  că se va lucra în continuare pe toate șantierele, respectându-se normele sanitare de protecție, având în vedere că este Stare de Urgență. 

Rugată să facă un top al șantierelor, șefa CNAIR a explicat că nu se poate face așa ceva, pentru că toate sunt importante. Ea a menționat că atât șantierele mai mici, cât și cele mai mari sunt la fel de importante. "Șantierul de la centura Bacău, Sebeș-Turda, lotul 3 Lugoj-Deva, dar și tronsoanele de la autostrada Transilvania sunt importante", a declarat Mariana Ioniță.

Aceasta a mai menționat că se vor demara și alte șantiere. "Sunt la fel de importante și proiectele de infrastructură din Moldova, proiectele mele de suflet: autostrada Unirii, autostrada Brașov-Moldova", a mai spus Mariana Ioniță, în cadrul emisiunii Drumurile Noastre. 

Sefa CNAIR  a mai explicat că  se va face grafic pentru lucrări, și că acel grafic va fi respectat, altfel constructorii vor fi penalizați.

Reforma în CNAIR

Directorul general a explicat că va schimba  și modalitatea de angajare la CNAIR. "Acum pregătim documentatia pentru organizarea concursului privind angajarea unui manager pentru resurse umane. Cred că este foarte important să începem cu acesta. Apoi vom organiza alte concursuri. Cât voi fi eu în CNAIR, se vor face angajări doar cu concurs", a mai adăugat Mariana Ioniță. Parerea ta...

MIHAI
27 Mar 2020

Da , prin Ucraina , Letonoa , Luxemburg si altele.
COMISARUL PARAIPAN
27 Mar 2020

abia astept clipa in care se va face un tribunal militar ca la Nurnberg in care vor fi impuscati in 24de ore toti care fac escrocherii cu banii publici.Daca este stare de urgenta trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru capitalistii de cumetrie si toate curvele imputite care toaca banii publici.de 30de ani avem aceeasi problema si niciun fel de rezolvare.Deschideti primul stadion cu executii in direct sa le vada amatorii de senzatii tari
CANIR
28 Mar 2020

lotul 5 pitesti sibiu de doi ani nu este declarat castigatorul,loturile 2,3 blocate ,lotul 4 in pom .tunelul ursilor de pe lugoj deva blocat de un an.sebes turda 1 si 2 constructorii sunt un dezastru fara muncitori si utilaje freaca menta.in primul rand madam licitatiile sa fie castigate de constructori cu utilaje si oameni .sa raspunzi de ce castiga constructori care au creat probleme.drumul pitesti brasov blocat de 4 ani de firme protejate de cnair pe fata(cica una este in insolventa si castiga licitatii pe banda rulanta).ai auzit de straco,aktor?si mai stii si tu alte firme cu mari probleme cu dintii infipti in cnair.
DOREL
28 Mar 2020

bravoooooooooo
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.