ECONOMIE

Registrul Auto Român va participa cu stand propriu la SAB & Accesorii 2019


Registrul Auto Român va participa cu stand propriu la SAB & Accesorii 2019

Z.P. | 2019-10-09 13:39

Registrul Auto Român (RAR) va participa la apropiata ediție a Salonului Auto București și Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, care își va deschide porțile pe 10 octombie, la Romexpo, informează instituția.

Devenit partener de tradiție al SAB & Accesorii, Registrul Auto Român va fi și în acest an printre expozanți, vizitatorii putând vedea la standul RAR noul laborator mobil al Departamentului de Omologări Individuale și Inspecții Tehnice, folosit pentru efectuarea identificării și inspecției tehnice periodice pentru tractoarele agricole și forestiere în locul în care acestea sunt exploatate.

Tot la SAB & Accesorii va putea fi testată gratuit mașina în aplicația „Istoric Vehicul”, anunță RAR. De la data lansării sale și până în prezent, aplicația a fost accesată de peste 2,5 milioane de ori. Vizitatorii interesați vor avea la dispoziție laptop și tabletă la stand, ei trebuind doar să completeze seria de șasiu și adresa de email. În doar câteva secunde, vor putea afla astfel activitățile pentru care mașina s-a prezentat la RAR, numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare sau valabilitatea ITP.

Evenimentul SAB & Accesorii va avea loc în pavilionul B2 al Romexpo, în perioada 10 - 20 octombrie.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.