ECONOMIE

Proiectarea şi execuţia tronsonului 4 a DRUMULUI EXPRES Craiova – Piteşti au fost scoase la LICITAŢIE


Proiectarea şi execuţia tronsonului 4 a DRUMULUI EXPRES Craiova – Piteşti au fost scoase la LICITAŢIE

Z.P. | 2019-08-22 15:02

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, joi, că a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectarea şi execuţia tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova – Piteşti. Contractul este estimat la 909,67 milioane lei (192,5 milioane euro), fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie.

Tronsonul 4 va avea o lungime de aproximativ 31 km şi va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti - Piteşti. Secţiunea va tranzita localităţile Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Durata contractului este de 96 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie. Perioada de garanţie a lucrărilor poate creşte până la 120 luni, în funcţie de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caştigător.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.