ECONOMIE

Portal dedicat fermierilor, funcțional din 30 martie


Portal dedicat fermierilor, funcțional din 30 martie

C.M. | 2020-03-30 20:35

Cantitățile de legume disponibile pot fi anunțate, de luni, de fermierii români pe un portal ce le este dedicat, realizat de Ministerul Agriculturii.

Fermierii români au la dispoziție de luni, 30 martie 2020, un portal pentru a anunța cantitățile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanțuri de retail, a anunțat Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.

Măsura are scopul identificarea celor mai bune modalități de preluare a mărfii direct de la producători.

Pentru că este crucial ca fermierii să își poată desfășura în continuare activitatea pentru a asigura securitatea alimentară a României, recomandăm micilor producători să încarce în platforma  cantitățile de legume de care dispun - anunță Ministerul Agriculturii.

Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător. După crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anunțului.

Reprezentanții Ministerului spun că se lucrează și la alte măsuri de sprijin a agricultorilor, în general și că un astfel de portal ar fi putea fi înființat și pentru floricultori.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.