ECONOMIE

Ministrul Finanțelor anunță rediscutarea ordonanței privind AMÂNAREA RATELOR


Ministrul Finanțelor anunță rediscutarea ordonanței privind AMÂNAREA RATELOR

E.Ş. | 2020-03-30 17:24

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a precizat, într-o postare pe Facebook, că Ordonanța care amână plata ratelor până la 9 luni nu este retrasă, în ciuda unui document oficial care arată acest lucru.

Florin Cîțu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Ordonanța va fi corectată în ședința de Guvern, care va avea loc luni.

”Ordonanța care amână plata ratele romanilor până la 9 luni(!!!) nu este retrasa! Câteva observații ale MFP care clarificau mai multe discuții apărute în spațiul public au fost omise din varianta trimisă spre publicare. Astăzi în ședința de guvern de la ora 17:00 corectăm această eroare. Varianta cu toate observatiile incluse se va publica dupa sedinta de guvern de astazi”, a scris Florin Cițu, pe Facebook.

Documentul, cu antetul Secretariatului General al Guvernului, a fost trimis Camerei Deputaților, în scopul retragerii Ordonanței de Urgență A Guvernului nr.34/26.03.2020 pentru acordarea unor facilități pentru creditele acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori, înaintată spre publicare în Monitorul Oficial, cu adresa nr.34/O.U/30.03.2020.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.