ECONOMIE

Eugen Teodorovici merge mai departe cu IMPOZITAREA pensiilor speciale. Decizii în Parlament


Eugen Teodorovici merge mai departe cu IMPOZITAREA pensiilor speciale. Decizii în Parlament

E.Ş. | 2019-09-17 19:59

Ministrul Finanţelor propune o formulă specială de calcul pentru impozitarea pensiilor speciale. În calitate de senator, Eugen Teodorovici a venit la Comisia de buget-finanţe să-şi susţină pachetul de măsuri fiscale.

Astăzi, în cadrul Comisiei de buget-finanţe, deputaţii au fost de acord cu modificările propuse de Teodorovici la programul “Prima casă”. Astfel, pentru a beneficia de condiţiile acestui program, familiile trebuie să facă dovada unui venit de cel puţin 4.500 de lei sau de 7.000, în cazul în care au şi copii.

Controverse iscă un al doilea proiect de lege, cel care se referă la impozitarea pensiilor speciale. Potrivit acestui proiect, în cazul în care există o pensie special între 7.000 şi 10.000 de lei, se impozitează cu 30%, iar acest grad de impozitare creşte la 50% pentru pensiile speciale peste 10.000 de lei.

Ministrul de Finanţe a precizat că este vorba despre pensiile speciale pentru care nu a existat contributivitate la sistemul pensiilor de stat. În schimb, astăzi s-a mai venit cu un amedament. UDMR a propus ca pensiile foştilor şefi de stat şi a actualului preşedinte să fie impozitate, dacă sunt în pragurile propuse de Eugen Teodorovici.Parerea ta...

TRAIASCă ȚIGANIADA
17 Sep 2019

Acest om își bate joc de întreg neam romanesc.
ADEVăR
18 Sep 2019

Pensiile speciale continuă să crească în fiecare lună în ciuda faptul că alte categorii de pensionari nu încasează niciun leu în plus. Aceste pensii speciale trebuia sa fie desființate . Eugen Teodorovici este doar un escroc care se întreține in lux.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.