ECONOMIE

DECIZIE. Sevil Shhaideh nu va mai face parte din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom


DECIZIE. Sevil Shhaideh nu va mai face parte din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Z.P. | 2020-01-10 16:15

La solicitarea expresă a ministrului economiei, Virgil Popescu, fostul premier Sevil Shhaideh va fi schimbată din funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, conform hotnews.ro.

În acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunării Generale a Acționarilor, iar anunțul a fost deja publicat pe BVB.

Shhaideh deținea această funcție din octombrie 2017. Atunci a fost numit membru provizoriu, însă în aprilie 2018, Adunarea Generală a Acționarilor a decis ca aceasta să ocupe această funcție încă trei ani.

Sevil Shhaideh, persoană apropiată de Liviu Dragnea, a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării în timpul guvernării PSD. Drept docadă, pe 21 decembrie 2016, Sevil Shhaideh a fost prima propunere făcută de președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru funcția de prim-ministru al României, propunere refuzată de președintele Klaus Iohannis la 27 decembrie 2016.

Cu două săptămâni înainte de a fi numită la OMV Petrom, Sevil Shhaideh și-a dat demisia din funcțiile de vicepremier și ministru al dezvoltarii. Ea era urmarită penal pentru abuz în serviciu în legatură cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privată.Parerea ta...

FURATI IN GASCA
12 Ian 2020

Ce mai rodea si ea la maciuca lui Dragnea ? Tradatoare de tara pentru turci si mafie
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.