ECONOMIE

Dăncilă: România a oferit Volkswagen cele mai bune condiții pentru noua fabrică. Cu ce sunt vinovați liberalii și Iohannis pentru pierderea proiectului


Dăncilă: România a oferit Volkswagen cele mai bune condiții pentru noua fabrică. Cu ce sunt vinovați liberalii și Iohannis pentru pierderea proiectului

Z.P. | 2019-10-21 12:47

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat luni că guvernul României a înaintat oficial reprezentanților companiei Volkswagen ”cele mai bune condiții” dintre toate țările care concurează pentru noua fabrică a concernului auto german.

Dăncilă a mai spus la DCNews că grupul PPE a trimis o scrisoare prin care suține Bulgaria și i-a acuzat pe liberali și pe președintele Iohannis că nu au susținut candidatura României.

”Noi am discutat despre acest proiect. Ministrul Comerțului a fost în Germania, a vorbit cu boardul WV, avem cele mai avantajoase condiții. Grupul PPE a trimis o scrisoare prin care suțin Bulgaria. Dl Weber a trimis scrisoarea și atunci mă întreb unde sunt membrii PNL, ce a făcut dl președinte Iohannis? Nu a putut discuta când a mers la Consiliu pentru a susține România? Dl Weber susține Bulgaria, în condițiile în care noi am venit cu propuneri mult mai avantajoase. O să-l rog pe dl Oprea să facă public acest lucru, condițiile noastre sunt mult mai bune. Mă așteptam ca dl președinte să aibă o deschidere foarte mare. (…) Am să încerc să discut din nou, dl ministru va merge din nou în Germania, eu mă voi lupta până la capăt”, a spus Dăncilă.

Reamintim că Volkswagen a anunțat săptămâna trecută că amână investiția din Turcia din cauza războiului cu kurzii din Siria, ceea ce înseamnă o redeschidere de facto a competiției dintre România, Bulgaria și Serbia.

România oferă ca locație Aradul, a anunțat Gheorghe Falcă. Acesta a declarat pentru G4Media.ro că a participat la discuțiile cu reprezentanții Volkswagen.Parerea ta...

MINCIUNII PSD-ISTE
21 Oct 2019

În loc de locație în Turcia: Bulgaria promovează noua instalație VW Bulgarii se bazează, de asemenea, pe raza politică din Bruxelles. „O decizie pentru Turcia ar fi un semnal complet greșit în această situație”. Dacă Volkswagen ar decide cu privire la locația din capitala bulgară Sofia, ar putea începe rapid. "Proprietatea a fost deja curățată și gata de dezvoltare", a spus Plevneliev. Bulgaria oferă VW o mare zonă industrială din afara capitalei, Sofia, în apropierea aeroportului. Spre surprinderea Bulgariei, România este acum pusă în joc și ca locație pentru o uzină VW. „Am inițiat noi discuții cu Grupul Volkswagen”, a declarat ministrul român al Comerțului Ștefan Radu cotidianului român Ziarul Financiar. România are condiții tehnice „foarte bune”. În țara carpatică, producătorul auto francez Renault produce deja vehicule ale mărcii sale Dacia. Totuși, recent, România a făcut titluri politice negative. Guvernul populist de stânga a fost răsturnat la sfârșitul săptămânii trecute în parlament. Dacă și când va veni la alegeri noi nu este încă clar.
DAR GUVERNUL NAZIST DE DREAPTA
03 Noi 2019

Sa va vedem bai cacaciosilor ce ve ti face voi niste antiromani ,niste criminali
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.