ECONOMIE

Compania ungară IPR-INSIGHTS, specializată în reducerea costurilor software, a deschis o filială la București


Compania ungară IPR-INSIGHTS, specializată în reducerea costurilor software, a deschis o filială la București

Z.P. | 2019-10-09 18:13

Compania ungară IPR-INSIGHTS, specializată în oferirea de soluții complete pentru gestionarea activelor software pentru marile companii, a deschis, miercuri, o filială în România.

IPR-INSIGHTS asigură, în premieră pentru piața românească, expertiză independentă față de producător, în scopul reducerii costurilor software și eliminării riscurilor legate de achiziția și managementul licențelor.

Compania vrea să atingă, în 2024, o cifră de afaceri de circa 1,2 milioane de euro, pentru extinderea în România investind deja circa 1,4 milioane de euro în dezvoltarea capacităților de instalare și expertiză SAM.

„Pe lângă reducerile semnificative de costuri care pot fi obținute prin gestionarea eficientă a software-ului la nivel de companie, amenințarea reprezentată de auditurile marilor producători de software este în continuă creștere pentru toți utilizatorii. Mai mult, adesea sublicențierea sau licențierea excesivă afectează companiile, iar administratorii IT și de licențe ai acestora sunt tot mai deschiși către managementul proactiv al programelor software (SAM)”, a declarat Sandor Zsoldos, CEO-ul IPR-INSIGHTS, prezent la lansarea filialei de la București.

Înființată în anul 2002 în Ungaria, IPR-Insights are o expertiză de 15 ani în Software Asset Management și circa 150 de clienți.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.