ECONOMIE

Cîțu: Ne dorim ca oamenii să stea acasă și să nu își facă griji pentru ratele la bancă


Cîțu: Ne dorim ca oamenii să stea acasă și să nu își facă griji pentru ratele la bancă

Z.P. | 2020-03-27 13:00

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a explicat că peste un milion de români vor intra în șomaj tehnic, timp în care vor primi 75% din salariu și ajutor cu ratele la bancă.

”Dacă va fi nevoie vom putea prelungi perioada de depunere după perioada de urgență. Nu suntem rigizi la acest capitol. Trebuie să avem o serie de criterii, pentru că sunt cetățeni care sunt afectați direct și indirect.

Vor fi foarte mulți români care vor fi în șomaj tehnic, probabil peste un milion de români. Acești oameni vor sta acasă, iar noi vrem să-i liniștim. Vor primi 75% din salariu și nu-și vor face griji pentru rata la bancă. Nu vrem să dezincriminăm pe nimeni.

Măsurile pe care le-am luat în această perioadă sunt legate de asigurarea populației. Ne dorim ca oamenii să stea acasă și să nu își facă griji pentru rata la bancă. Nimeni nu știe cum va arăta economia după ce va trece criza coronavirusului, de aceea nu are sens să investim toate resursele acum. Trebuie să fim pregătiți!”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus.Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
27 Mar 2020

buna idee.Sa desfiintam toate bancile care au aparut dupa 1989.....si bye bye.Ramane doar una si gata,restul sa se duca dracului
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.