ECONOMIE

Cine sunt noii membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica


Cine sunt noii membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

Ion Teleanu | 2019-12-02 18:18

După instalarea cabinetului Orban, Compania Natională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a trecut de sub tutela Ministerului Economiei, direct sub tutela Guvernului.

Astfel, recent, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Transelectrica a decis schimbarea celor șapte membri ai Consiliului de Supraveghere, avându-l în frunte pe Mircea Coșea, și numirea altora, cu mandate provizorii de patru luni, adică până pe data de 29 martie 2020. Deocamdată, Guvernul Orban a numit doar șase membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica, adică pe Adrian Goicea - economist, Luiza Popescu - inginer, Sebastian Burduja - președinte PNL Sector 1 (FOTO), Jean Valentin Comănescu - avocat, Jean Badea -informatician și Oleg Burlacu - avocat.

De asemenea, a mai fost propusă ca membru provizoriu și jurista Manuela Petronela Stan-Olteanu, dar deocamdată numirea ei este blocată. Mai trebuie precizat că majoritatea noilor membri din Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica sunt apropiați de noua guvernare PNL.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.