ECONOMIE

30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe card


30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe card

A.A. | 2015-07-02 18:02

Din totalul tichetelor de masă acordate salariaţilor din România, în proporţie de 30% vor fi emise pe card, în următorii trei ani, iar primele companii care vor adopta cardurile de masă activează în tehnologie, arată un sondaj efectuat de compania Sodexo, jucător de top pe piaţa locală a tichetelor. Compania estimează că va emite 8% din volumul total de tichete de masă în format electronic, în primul an de la introducere, iar din 2015 Sodexo emite carduri de masă Gusto Pass, pentru care angajatorii şi angajaţii pot opta să fie emise în format electronic sau pe hârtie.

Cele mai multe dintre companiile care intenţionează să acorde tichete de masă în format electronic angajaţilor în următoarele 12 luni activează în tehnologie. Între primele companii care vor adopta tichetele pe suport card sunt din IT, telecomunicaţii, ecommerce, Business Process Outsourcing (BPO) şi call center, precizează compania. Sodexo a încheiat deja primele mari parteneriate cu trei reţele de retail Carrefour, Mega Image şi Profi, în cadrul cărora vor putea fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass. În prezent, reţeaua de comercianţi la care pot fi utilizate cardurile de masă SodexoGustoPass acoperă peste 85% din teritoriul ţării, fiind astfel cea mai mare reţea la care pot fi utilizate tichetele de masă în format electronic. Reţeaua de comercianţi va continua să se extindă, astfel că Sodexo va oferi în continuare cea mai mare reţea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât şi pentru cele emise pe card. În prezent, reţeaua de comercianţi care acceptă tichetele de masă pe hârtie GustoPass include peste 66.500 de unităţi de retail.

Sodexo a avut o cifră de afaceri de 18 miliarde de euro, în 2014, are 420.000 de angajaţi în 80 de ţări, cu 32.700 de puncte de lucru şi oferă servicii pentru 75 de milioane de consumatori zilnic.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.