DEZVăLUIRI

Viorica Dăncilă i-a propus Gabrielei Firea funcția de COMISAR european


Viorica Dăncilă i-a propus Gabrielei Firea funcția de COMISAR european

E.Ş. | 2019-10-29 21:25

După decizia premierului interimar Viorica Dăncilă de a-l propune pe Victor Negrescu pentru funcția de comisar european la Bruxelles, primarul general Gabriela Firea a dezvăluit marți seara că șefa PSD i-a propus ei anterior această funcție.

„Vreau public să-i mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, pentru că astăzi (marți - n.r.) în jurul orei 1:00, cred, în jurul prânzului, m-a sunat și mi-a spus că ar dori să aibă acceptul meu pentru a fi propunerea Guvernului României să am această calitate de candidat la poziția de comisar european. I-am mulțumit foarte mult pentru intenția pe care o are, pentru gândul pe care l-a exprimat. Mi-a spus că aș fi persoana cea mai potrivită, sunt primarul general al Capitalei, am numărul cel mai mare de voturi exprimate direct din partea populației, după președintele României și am rezultate bune în această poziție”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

„I-am mulțumit pentru apreciere, dar i-am spus că la fel ca domnia sa, și eu vreau să-mi duc mandatul la bun sfârșit, până în ultima zi, să muncesc în slujba celor care mi-au dat încrederea acum trei ani și pentru care muncesc zi de zi. Deci, iată că a fost intenția, spun eu, bună din partea doamnei premier. Nu pot să părăsesc Primăria Capitalei, oricât mi-ar fi de greu, oricât de nedrepte consider a fi uneori atacurile asupra mea și asupra echipei mele”, a adăugat primarul general al Capitalei.

Premierul demis Viorica Dăncilă l-a propus pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european, însă preşedintele Klaus Iohannis susține că aceasta nu mai are nici o legitimitate pentru a face propuneri pentru această funcție.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.