DEZVăLUIRI

Viorel Cataramă NU ACCEPTĂ rezultatul în cazul Alexandrei: "Analiza ADN numai din dinți naște suspiciuni"


Viorel Cataramă NU ACCEPTĂ rezultatul în cazul Alexandrei: "Analiza ADN numai din dinți naște suspiciuni"

Z.P. | 2019-08-04 22:12

Președintele DL, Viorel Cataramă, susține duminică, pe Facebook, că după consultări cu reputați specialiști a hotărât să nu accepte rezultatul comunicat în cazul Alexandrei de către autoritățile române. El punctează că acceptă concluziile INML, dar analiza ADN numai din dinți naște suspiciuni.

„După consultări cu reputați specialiști, am hotărât să nu acceptăm rezultatul comunicat în cazul Alexandra de către autoritățile române.

Acceptăm concluziile IML, dar analiza ADN numai din dinți naște suspiciuni; oricând, în intervalul oferit de autorități infractorilor se puteau "planta" în butoiul din curtea infractorului Dincă dinte/dinți aparținând Alexandrei și oase luate (spre exemplu) dintr-un cimitir. 

Considerăm că autoritățile române (până la cel mai înalt nivel) protejează rețelele de crimă organizată pe trafic de persoane și organe. 

Cerem președintelui Iohannis să convoace CSAT și să declare traficul de persoane problemă de securitate națională. 

Cerem PM Viorica Dăncilă demiterea și aducerea în fața justiției a tuturor angajatilor statului complici sub o formă sau alta cu infractorii. 

Cerem demiterea și cercetarea ministrului justiției, Ana Birchall pentru declarațiile de natură să ofere o soluție falsă opiniei publice.”, scrie Cataramă pe Facebook, citeaza stiripesurse.ro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.