DEZVăLUIRI

Un PROXENET a fost trimis la muncă în folosul comunității într-o școală gimnazială


Un PROXENET a fost trimis la muncă în folosul comunității într-o școală gimnazială

Z.P. | 2020-05-21 13:48

Cinci proxeneți din Prahova, patru bărbaţi şi o femeie, au fost condamnați de Tribunalul Prahova la închisoare cu suspendare. Aceştia au câștigat peste trei sute de mii de euro obligând tinere să se prostitueze în România şi în Austria.

Până aici nimic ieşti din comun, numai că aceștia au fost obligați să muncească în folosul comunității, patru dintre ei la Primăriile din Comarnic şi Cocorăştii Mislii, iar unul fix la Școala gimnazială din Bușteni, scrie publicația locală Ziarul Incomod, citată de HotNews.ro.

Cei cinci au fost găsiți vinovați pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism. Fiecare a fost condamnat la câte doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la câte 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Instanța a decis ca trei dintre proxeneți să lucreze timp de două luni la Primăria din Comarnic, unul dintre ei va munci la Școala Gimnazială ”Nestor Urechea” din Bușteni, iar tânăra va lucra tot la primărie, dar în comuna Cocorăștii Mislii.

Instanța a decis să confiște și o important sumă de bani, de peste 300.000 de euro, dar și un autoturism BMW, găsit în casa proxeneților la momentul perchezițiilor.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.