DEZVăLUIRI

Un POLIŢIST de frontieră din Sectorul Porţile de Fier II a fost găsit ÎMPUŞCAT în cap


Un POLIŢIST de frontieră din Sectorul Porţile de Fier II a fost găsit ÎMPUŞCAT în cap

Z.P. | 2020-03-20 15:07

Un poliţist de frontieră din Sectorul Porţile de Fier II a fost găsit vineri împuşcat în cap, anunţat IPJ Mehedinţi. Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

"În data de 20.03.2020, în jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Detalii despre victimă

Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri "G.A. Ghica", din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara - SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.