DEZVăLUIRI

ULTIMA ORĂ: oasele găsite în pădurea de lângă Caracal ar aparţine ALEXANDREI / Dincă susţinea că sunt ale Luizei


ULTIMA ORĂ: oasele găsite în pădurea de lângă Caracal ar aparţine ALEXANDREI / Dincă susţinea că sunt ale Luizei

Z.P. | 2019-08-08 19:56

Potrivit unor surse citate de Antena 3, s-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML. În oasele găsite în sacul din pădure a fost găsit un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei.

La IML mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori.

Despre Luiza Melencu nu se știe nimic momentan, însă anchetatorii continuă cercetările. 

Și mai ciudat este faptul că Dincă a avut timp să o incinereze pe Alexandra și să se ducă să îi arunce oasele în pădure, deși anchetatorii au spus că monstrul din Caracal nu a mai părăsit locuința după ora 13:00, în ziua crimei, sustine stiripesurse.ro.

Mai multe lucruri nu se leagă între ele, însă specialiștii de la INML au de analizat mai multe bucăți de oase, pentru a stabili cui aparțin. Unele sunt din același sac, altele sunt luate din curte.Parerea ta...

LIVIA
09 Aug 2019

Cata baza se poate pune pe spusele acestui personaj? Chiar asa si-a pierdut memoria ca nu mai stie ce a facut cu fetele? Are atat de multe victime la activ ca nu mai stie ce a facut cu oasele? Minciuni, minciuni, minciuni.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.