DEZVăLUIRI

ULTIMA ORĂ: încă trei persoane arestate şi una reţinută în cazul de OMOR din Piaţa Constituţiei


ULTIMA ORĂ: încă trei persoane arestate şi una reţinută în cazul de OMOR din Piaţa Constituţiei

Z.P. | 2019-10-31 17:57

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei.

”În continuarea cercetarilor desfasurate in dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie a.c. în Piaţa Constituţiei, ieri au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei trei persoane”, atransmis, joi, Poiţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că faţă de acestea Parchetul de pe langa Tribunalul Bucureşti a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Astăzi, cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un alt bărbat implicat în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, a mai transmis Poliţia Capitalei, citează News.ro.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Anterior, Poliţia Capitalei a anunţat reţinerea a opt suspecţi în acelaşi dosar.

În 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.