DEZVăLUIRI

SOS poluarea! Iridex nu dă doi bani pe sancțiunile de la Garda de Mediu și arde gunoaie în continuare


SOS poluarea! Iridex nu dă doi bani pe sancțiunile de la Garda de Mediu și arde gunoaie în continuare

Puterea | 2020-03-19 15:45

Așa cum am arătat în articolul de miercuri, cei doi mari poluatori ai Capitalei, Ecosud si Iridex, au fost drastic sancționați de catre Garda de Mediu (link - ).

Însă, după cum se poate observa în filmarea atașată acestui material, Iridex nu se sinchisește de amenzi și sanctiuni și continuă să ardă, fără niciun fel de opreliști, tone de deșeuri, punând grav în pericol sănătatea bucureștenilor și a locuitorilor din comunele limitrofe Capitalei.

În acest context deosebit de periculos, al pandemiei de COVID-19, căile respiratorii ale oamenilor pot fi grav afectate, însă Iridex continuă să ardă deșeuri periclitând și mai mult sănătatea bucureștenilor.

Foto: Puterea


Galerie media:Parerea ta...

DOREL
19 Mar 2020

BANII CONTEAZA. DE CE SA RESPECTAM NOI LEGEA.? EI FAC CE VOR IN ACEASTA TARA. DACA FURI O GAINA INTRII IN PUSCARIE . DACA FURI MILIOANE SAU DACA FACI CE VREI SI ESTI DINTR-O COMPANIE NU TE INTERESEAZA LEGEA. POLITICIENII SI JUSTITIA DIN ROMANIA ESTE DE PARTEA TA. LEGEA ESTE CA O BARIERA. CAINII TREC PE DEDESUPT. IAR BOII STAU PANA SE RIDICA BARIERA. PACAT. SUNTEM IN ROMANIA......ALO JUSTITIA..
CONSTANTIN
19 Mar 2020

Cele doua firme au suficienti bani pentru a plati ""protectorii""Cineva, acolo sus ii sustin!!! Interesul unui grup,,mafiot este mai presus de interesul general si de prevederile Legii!! Daca ,stiau ca Legea este aplicata cu severitate si rapid ,acum era cerul senin in zona!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.