DEZVăLUIRI

Sorin Ovidiu Vîntu va fi ELIBERAT din închisoare


Sorin Ovidiu Vîntu va fi ELIBERAT din închisoare

Z.P. | 2020-03-27 15:44

Tribunalul Bucureşti a decis ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova. Decizia este definitivă. Acesta executa 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare.

În primă fază, în luna ianuarie, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare depusă de Vîntu, însă Tribunalul Bucureşti a admis vineri contestaţia depusă de omul de afaceri, astfel încât el va ieşi vineri din Penitenciarul Rahova, scrie Agerpres.

Sorin Ovidiu Vîntu avea de executat 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare. Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

El mai are la activ 8 ani închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014), un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012). 

 Parerea ta...

CETATEAN
30 Mar 2020

bani furati sau recuperat ?
VIATA DE MAFIOT
30 Mar 2020

Se mai eliberează câte un mafiot, ne mai preda câte o lecție sau zece lecții de viata pe săptămâni iar mass media îl va spăla la boastele disciplinat si calculat.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.