DEZVăLUIRI

S-a SINUCIS la spital după ce a aflat că este infectată cu noul CORONAVIRUS


S-a SINUCIS la spital după ce a aflat că este infectată cu noul CORONAVIRUS

Z.P. | 2020-05-02 15:46

O pensionară în vârstă de 70 de ani, confirmată în urmă cu zece zile cu Covid-19, s-a sinucis la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Femeia ar fi refuzat să îşi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta o formă gravă a bolii, însă se pare că aceasta ar fi fost în depresie, pentru care a primit un consult psihiatric şi un tratament medicamentos.

"După primele cercetări ale Poliţiei, se pare că femeia şi-a pus singură capăt zilelor. (...) Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineaţă, femeia a fost găsită moartă, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa", se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, a fost confirmată cu noul coronavirus o zi mai târziu şi transferată, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Ea prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică.

"Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul", precizează Instituţia Prefectului Argeş.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării autopsiei, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.