DEZVăLUIRI

Radu Mazăre, total schimbat! Cum arată după două săptămâni la Rahova FOTO


Radu Mazăre, total schimbat! Cum arată după două săptămâni la Rahova FOTO

Z.P. | 2019-06-04 18:55

Radu Mazăre a ieșit recent de la Rahova la două săptâmâni după ce a fost închis. Fostul edil a fost extrădat din Madagascar și este acum în carantină, însă a scăpat pentru câteva ore de penitenciar pentru o vizită la Curtea Supremă.

Radu Mazăre a părăsit, astăzi, penitenciarul Rahova pentru a se duce la Curtea Supremă ca să afle dacă magistrații îi prelungesc arestul preventiv. Măsura a fost dispusă în dosarul Polaris, după ce Mazăre a încălcat controlul judiciar.

Decizia luată de instanţa supremă a fost de a menţine măsura arestării preventive în cazul fostului edil al Constanţei. Decizia nu este definitivă.

Chiar dacă ar fi avut câștig de cauză, fostul edil nu ar fi putut fi eliberat, pentru că are de executat pedeapsa de nouă ani, primită în cazul retrocedărilor ilegale de plaje. „Sunt de acord cu solicitarea avocatului și vă rog să îmi revocați măsura arestului preventiv”, a spus în instanță Radu Mazăre.

Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Polaris în decembrie 2015 pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. Mazăre a părăsit teritoriul României în decembrie 2017 şi a anunţat că cere azil politic în Madagascar.


Radu Mazăre, total schimbat! Cum arată după două săptămâni la Rahova FOTOParerea ta...

PUPINCURIșTI
04 Iun 2019

Arata extrem de bine pentru condiții normale. Priviți către un om liber plătitor de taxe și impozite și faceți o comparație cu acest hot Mazare .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.