DEZVăLUIRI

Poliţist din Olt, CERCETAT după ce o femeie l-a acuzat că A BĂTUT-O și a încercat să o VIOLEZE


Poliţist din Olt, CERCETAT după ce o femeie l-a acuzat că A BĂTUT-O și a încercat să o VIOLEZE

Z.P. | 2019-10-27 12:53

Un poliţist din judeţul Olt este cercetat după ce a agresat o femeie. Aceasta povesteşte de pe patul de spital că poliţistul a lovit-o, inclusiv cu un vătrai,că a vrut să o violeze şi că a ameninţat că o omoară.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Politie al Judeţului Olt, pe data de 26 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava, despre faptul că este agresată fizic de un bărbat, refuzând să dezvăluie identitatea acestuia.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, citati de News.ro.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, iar la momentul producerii faptei era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (...) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (...) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia într-un film postat pe Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.