DEZVăLUIRI

O nouă modă la Ministerul Agriculturii: La loc comanda!


O nouă modă la Ministerul Agriculturii: La loc comanda!

Ion Teleanu | 2020-05-04 12:06

Din 6 ianuarie 2020, pensionarul SRI Marius Mitu, venit de la Corpul de control al Guvernului, este numit de ministrul Adrian Nechita Oros ca director general al Direcției Generale Control, Antifraudă și Inspecții din cadrul MADR.

Ulterior, prin Ordinul nr.1072 din 30.03.2020, ministrul Adrian Nechita Oros o promovează pe soţia pensionarului SRI, Mihaela Mitu, ca şef serviciu, gradul II, pentru o perioadă de şase luni, la Serviciul Produse Tradiţionale şi Dezvoltare Durabilă din cadrul Direcţiei Generale Politicii în Industria Alimentară şi Comerţ. Dar, de când a ajuns în ianuarie 2020 la Ministerul Agriculturii, pensionarul SRI Marius Mitu caută fără succes câţiva ţapi ispăşitori în „caracatiţa” uriaşelor interese din jurul Casei Române de Comerț Agroalimentar „Unirea”. Practic, el a fost pus să afle cum s-au cheltuit anumite sume de bani de la „Unirea”, dar a avut surpriza neplăcută să constate că de organizarea unuia dintre evenimentele cu probleme „Forumul agricultorilor – bilanț și perspective”, de la Romexpo, s-a ocupat cap-coadă chiar soţia sa.

Aşa că...a cam batut pasul pe loc şi, de vreo patru luni, tot caută alți vinovaţi în „caracatiţa” de la Casei Române de Comerț Agroalimentar „Unirea”. Potrivit informaţiilor noastre, şi ca urmare a acestor „performanţe”, pensionarul SRI Marius Mitu va executa ceea ce se numeşte la un militar „la loc comanda”, revenind în această lună la Corpul de control al Guvernului, acolo de unde a venit. Adică, misiune îndeplinită - soţie promovată!Parerea ta...

CONSTANTIN
04 Mai 2020

asta este doar o situatie din miile de abuzuri ce se fac!!!Speram ca ,odata instalat PNL la guvernare ,asemenea rocade si abuzuri sa fie inlaturate definitiv!!Orbane ,te manjesti de crezand ca va merge!!Ai memorie scurt si obrazul patat!!!Pentru care motiv??Sperantele palmasilor erau zadarnice?? Pacat!!
IONEL
05 Mai 2020

Continua atacul sustinut la adresa domnului Oros si al echipei sale in toata presa aservita MAFIEI PSD, asta demonstreaza clar ca lucrurile au inceput sa functioneze corect in cadrul ministerului, continuati ce ati inceput si nu dati inapoi!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.