DEZVăLUIRI

UPDATE. O altă FATĂ a DISPĂRUT de acasă. A fost dată în URMĂRIRE NAȚIONALĂ


UPDATE. O altă FATĂ a DISPĂRUT de acasă. A fost dată în URMĂRIRE NAȚIONALĂ

Z.P. | 2019-08-05 13:08

O fată de 13 ani din Alba Iulia a plecat duminică de acasă şi nu s-a mai întors până în momentul de față. Adolescenta este căutată de polițiști și a fost fost dată în urmărire naţională.

UPDATE 14.11. Adolescenta din Alba Iulia dată în urmărire naţională după de a plecat de acasă şi nu mai revenise a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, urmând să fie audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi, duminică seară, de către un bărbat din Alba Iulia despre faptul că, în seara aceleiaşi zile, fiica sa, Anemone Maria Tică, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Membrii familie nu au putut preciza cum era îmbrăcată adolescenta când a plecat de acasă. Fata are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui. 

Imediat după semnalarea dispariţiei fetei au fost începute activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional, precizează Poliţia Judeţeană Alba.

Persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.