DEZVăLUIRI

Nou-născut găsit DECEDAT în toaleta casei. Mama este ANCHETATĂ PENAL


Nou-născut găsit DECEDAT în toaleta casei. Mama este ANCHETATĂ PENAL

Z.P. | 2019-08-10 11:05

Procurorii botăşăneni au declanşat o anchetă penală faţă de o adolescent de 19 ani al cărei nou-născut a fost găsit decedat în toaleta din curtea casei în care locuia.

Tânăra a născut vineri dimineaţa la domiciliul familiei concubinului său din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti. Apoi, din motive încă necunoscute, şi-a aruncat bebeluşul în toaleta casei. Pe fondul hemoragiei masive, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati". Unitatea medicală a sesizat Poliţia cu privire la acest caz.

"La Maternitatea Botoşani a fost internată o tânără de 19 ani care prezenta semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineaţa aceleiaşi zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia a fost identificat, în toaleta din curte, cadavrul unui făt care prezenta multiple urme de violenţă. La momentul actual, până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit decesul, s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", a afirmat prim-procurorul Valeriu Chihaia.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.