DEZVăLUIRI

Medic celebru, prins când lua 1.400 de lei MITĂ, deși are un salariu de peste 5.000 de euro


Medic celebru, prins când lua 1.400 de lei MITĂ, deși are un salariu de peste 5.000 de euro

Z.P. | 2020-02-13 18:09

Gheorghe Popescu, un medic ginecolog din Târgovişte, a fost reţinut, fiind acuzat de luare de mită. Bărbatul ar fi cerut unei paciente 1.700 de lei pentru o operaţie de cezariană, primind 1.400 de lei, din care 100 de lei a dat medicului anestezist şi 50 de lei unei asistente.

”Astăzi, ofiţerii DGA Târgovişte au arestat un medic ginecolog care a pretins 1.500 de lei mită unui cuplu sărac dintr-un sat din Dâmboviţa. Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală”, a scris, joi, pe Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu.

După ce l-a denunţat pe medic, femeia ar fi fost înjurată de un alt doctor, iar o asistentă ar fi refuzat să-i facă tratamentul.

Ungureanu a publicat şi un mesaj pe care l-a primit de la soţul femeii: ”Să trăiţi, mă scuzaţi că vă deranj din nou, dar este o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere cu soţia mea la spital. De dimineaţă, la ora 6:30, o asistentă nu prea voia să-i facă tratamentul, pe motiv că «l-a aranjat pe doctor», iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ....... iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea şi avea şi el o pacienta cu soţia în salon operată ieri şi a mutat-o din acel salon".

”Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunţe pe şpăgar la DGA şi acum se teme că personalul medical din spitalul Târgovişte îi vor face rău soţiei. Rog public instituţiile statului să protejeze această familie şi medicii şi asistentele care le plâng de milă colegilor şpăgari şi fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiţi”, a mai scris Ungureanu pe Facebook.

Surse din rândul anchetei au declarat, pentru News.ro, că medicul ginecolog la care se face referire a fost deocamdată doar reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.Parerea ta...

ANESTEZIA EURO
13 Feb 2020

Poate era dator la anestezistul cu vila si piscina care câștiga 3 salarii la spital ....... sau la anestezista despre care se scria ca cere 50 EUR mai acum câteva luni ..... oare a fost doar vina acestui doctor a cărui pacienta am fost și nu a pretins nimic niciodată ?? Care poate a salvat mii de vieți ??? Sau a celorlalți unii care luau și apoi o recomandau și pe iubita neonatoloaga ..... care câștiga un salariu și jumătate ( o norma și jumătate) de la spital și mai nou se pare ca nu mai Dace nici garzi și a negociat cu spitalul și factueaza in fiecare luna pe persoana fizica autorizată pentru fiecare garda..... și care mai câștiga și de la Sp gaesti ..... dar așa e când ai 120 kg și vila cu piscina de întreținut .....eu am născut acolo și anesteziștii nu erau in stare sa pună un cateter pentru anestezie peridurala și de aceea este nevoie de cezariana de multe ori..... și atunci după cum a relatat presa se dau 50 EUR la o anumită doamna doctor ca sa fie amabila și sa nu tipe...nu mai aruncați cu noroi intr un doctor minunat câte intr adevăr a greșit dar poate a fost obligat sa o facă pentru a și plăti colegii ...faceți ceva pentru spitalul Târgoviște !
COMISARUL PARAIPAN
13 Feb 2020

doctorii care vor sa te jupoaie de bani au toate variantele fara sa ceara un leu spaga....zice du-te la clinica privata a prietenului meu si fa-ti nustiu ce control dupa aia cumpara de la faramacia prietenului meu nustiu de rahat de 15 ori mai scump decat trebuie Chestiile astea se practica si in tarile din vest- in Austria singurii care cumpara PORSCHE sau vile de lux cele mai scumpe sunt doctorii ptr ca orice banca le da finantare imediat si pe urma ei jupoaie de piele si fulgi toate gainile proaste care vin la consultatie.securistul Oprescu ce facea? tot aia Si de fapt medicina adevarata nu e nici pe departe asa de scumpa cum sunt facturile.dar lacomia e fara limite de ce sa nu vinzi o aspirina cu pret de diamante daca tara geme de prosti si mafioti bogati care dau banii fara sa clipeasca
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.