DEZVăLUIRI

Mama Alexandrei Măceșanu, MESAJ SFÂȘIETOR: "Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic"


Mama Alexandrei Măceșanu, MESAJ SFÂȘIETOR: "Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic"

Z.P. | 2019-08-29 19:30

Teodora, mama Alexandrei Măceșanu, a transmis, pe Facebook, prin intermediul vărului său, Alexandru Cumpănașu, un mesaj la mai bine de o lună de la dispariția fetei sale. Femeia are speranțe că Alexandra este încă în viață și că ar putea să scape singură din mâinile celor care ar putea să o țină captivă.

"Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără... Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.

Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este... Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu.

Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este.

Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom luta ca toți cei care au greșit, să plătească", a spus Teodora, mama Alexandrei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.