DEZVăLUIRI

Jocuri de culise surprinzătoare la CNAIR


Jocuri de culise surprinzătoare la CNAIR

Ion Teleanu | 2020-03-30 19:51

La sfârşitul săptămânii trecute, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost zguduită de un scandal cu o miză uriaşă.

Directorul Direcţiei Exploatare Infrastructură Rutieră, Florea Dascălu, a făcut şi face presiuni uriaşe asupra directorului general al CNAIR, Mariana Ioniţă, dar şi a celor cinci membri ai Consiliului de Administraţie, pentru ca achiziţiile companiei să fie dirijate de către acesta, adică ele să nu mai fie sub controlul directorului general. Practic, Florea Dascălu vrea să preia din nou controlul achiziţiilor. În demersul său pentru reînscăunare, Florea Dascălu este susţinut şi de câţiva directori din companie. Deocamdată, directorul general Mariana Ioniţă a fost surprinsă de solicitarea lui Florea Dascălu, mai ales că acest ajunsese deja cu cererea şi la ministrul Lucian Bode care, deocamdată cel puțin, n-a dispus nicio măsură. Trebuie precizat că, anterior, Florea Dascălu a mai făcut presiuni asupra membrilor CA, ca să fie numit director general la CNAIR, folosindu-se de numele premierului Ludovic Orban, deşi acesta habar nu avea de manevrele lui.Parerea ta...

SAM
30 Mar 2020

Domnule, e jenant sa scrieti despre asa ceva. Dascalu e un tip frustta care isi doreste de multi ani sa jaunga DG si care nu va ajunge niciodata asa ceva. E aproape patologic, la el. Zău.
DAN C.
31 Mar 2020

Debandada la Transporturi in toate companiile . Bataie de joc. Smecherii din nou la butoane , hotia e transpartinica.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.