DEZVăLUIRI

Învățătoare reținută după ce a pulverizat spray lacrimogen spre doi elevi care îi deranjau ora


Învățătoare reținută după ce a pulverizat spray lacrimogen spre doi elevi care îi deranjau ora

Z.P. | 2019-09-12 13:32

O învăţătoare din Satu Mare a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a pulverizat spray lacrimogen spre doi elevi, de 6 ani şi de 7 ani, în timpul orei de curs, care, susține dascălul, o deranjau la ora de curs.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Satu Mare, poliţiştii au fost anunţaţi că, miercuri, în jurul prânzului, la şcoala gimnazială din Santău, o învăţătoare în vârstă de 43 de ani a pulverizat spray iritant lacrimogen către doi copii, o fetiță și un băiat, la clasa pregătitoare şi celălalt la clasa întâi.

Femeia, care câștigase postul de suplinitor în urma concursului organizat de către Inspectoratul Școlar Județean, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi purtate abuzivă, urmând să fie prezentată instanţei cu măsurile care se impun. Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.Parerea ta...

ÎNCEPUT INTERESANT
12 Sep 2019

De la ordine educationala la dezordine totala.( Aceasta profesoara este sănătoasă mental? Starea psihologica a profesorului la angajare ?)
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.