DEZVăLUIRI

IMAGINILE ZILEI: Procurori și judecători din Olt, CHEF de mii de euro în plin SCANDAL la Caracal


IMAGINILE ZILEI: Procurori și judecători din Olt, CHEF de mii de euro în plin SCANDAL la Caracal

E.Ş. | 2019-08-11 20:02

Mai mulţi procurori şi judecători din Olt nu au ţinut cont de tot scandalul provocat de tragedia de la Caracal şi au organizat o petrecere de pomină la care s-au cheltuit aproximativ 4.500 de euro de alcool, conform "Observ Tot".

Petrecerea a avut loc pe data de 3 august 2019 în plin scandal cu cei din Caracal, conform sursei citate, în plină anchetă privind incapacitatea autorităţilor de a interveni când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere sprijin după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Petrecerea a fost organizată şi plătită de un procuror din Dolj, care şi-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susţine că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare.

"Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare.

Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi", a declarat procurorul pentru Cancan.


Galerie media:Parerea ta...

ANONYMOUS
12 Aug 2019

Sa nu amestecam una cu cealalta,cheful este chef,iar serviciul este serviciu !
MILIțIANUL ZERO
12 Aug 2019

Niște găozari de milițieni care se cred Sherlock, iar ei nu fac altceva decât să bea, să chefuiască. În fapt niște neica nimeni retarzi care stau bine mercy pe banii noștrii!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.