DEZVăLUIRI

Fratele lui Radu Mazăre dă din casă! Declarații de ultimă oră


Fratele lui Radu Mazăre dă din casă! Declarații de ultimă oră

Z.P. | 2019-05-20 11:22

Fratele lui Radu Mazăre face declarații de ultimă oră despre situația în care se află fostul edil al Constanței. Acesta susține că Radu Mazăre ar fi o victimă.

Alkexandru Mazăre a spus că nu știe în acest moment nimic despre fratele său pentru că acesta s-ar afla în avion. „N-am detalii, e în avion. Nu am vorbit cu el”, a spus fratele fostului edil.

El a ținut apoi să transmită un mesaj dur. „Am o mare rugăminte. Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se afla Radu. Mie, atitudinea lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de față din România, niciun fel de aplecare spre drepturile și libertățile omului imi aduce aminte de comportamentul Gărzilor roșii”, a spus Mihai Mazăre.

„Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu: ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea de care Radu Mazăre a avut în acest proces în urma căruia a primit condamnare”, a mai spus fratele acestuia.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Mai 2019

cei care se bucura probabil ca sunt in primul rand cetatenii pagubiti de mafiotul MAzare care a jefuit proprietarii si a improprietarit mafiotii...Un bun exemplu este hotelul Continental pe care MAzare l-a demolat doar ca sa nu-l retrocedeze proprietarului de drept adica mostenitorul.Mai avea nitel si fura inclusiv Cazinoul din Constanta pe care-l ot oferea la diversi mafioti.Fratele lui Mazare sa se duca dracului cu tot cu balacarelile lui tiganesti...Daca toata viata ai fost un talhar satanist nu-l implica pe Dumenzeu in chestia asta fariseule.Puscaria e ceea ce merita MAzare si probabil si frate-su cu varf si indesat.LA MULTI ANI CU EXECUTARE JIGODIE
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.