DEZVăLUIRI

Fostul PRIMAR al Piteștiului, Tudor PENDIUC, a provocat un ACCIDENT rutier


Fostul PRIMAR al Piteștiului, Tudor PENDIUC, a provocat un ACCIDENT rutier

Z.P. | 2019-10-30 15:06

Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, provocat un accident rutier pe DN 73, în localitatea argeşeană Mărăcineni, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă au intervenit la locul unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, coliziunea s-a soldat cu o singură victimă, conştientă.

Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a informat că evenimentul rutier a fost înregistrat ca fiind fără victime.

"Un bărbat de 65 de ani din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Budeasa către Câmpulung, nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea, a pătruns în intersecţie pe DN73 şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani din Piteşti, care circula pe DN 73, din directia Câmpulung către Piteşti. În urma evenimentului nu au existat victime", precizează IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, şoferul de 65 de ani, adică fostul primar Tudor Pendiuc, a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.