DEZVăLUIRI

Fostul deputat PSD Cristian RIZEA: „Tot judeţul Giurgiu ştie că nici aerul nu-l poţi respira fără să achiţi o protecţie clanului BĂDĂLĂU!”


Fostul deputat PSD Cristian RIZEA: „Tot judeţul Giurgiu ştie că nici aerul nu-l poţi respira fără să achiţi o protecţie clanului BĂDĂLĂU!”

Ion Teleanu | 2020-05-03 21:34

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, dat în urmărire internațională, a publicat de 1 mai o carte despre oamenii politici şi de afaceri care ar conduce România din umbră.

În această carte denumită „Spovedania lui Rizea”, fostul deputat face dezvăluiri incredibile despre bani negri, comisioane, contracte, șpăgi şi aranjamente politice, finaciare şi imobiliare. Unul dintre „eroii” cărţii lui Rizea este baronul de Giurgiu, senatorul PSD Niculae Bădălău. „Tot judeţul Giurgiu ştie că acolo nici aerul nu-l poţi respira fără să achiţi o protecţie a clanului Bădălău! DNA bineînţeles că doarme, e normal, aşa s-a întâmplat şi atunci când l-au făcut „scăpat” pe cel poreclit „Senatorul Ficăţel” din dosarul de evaziune fiscală de 50 milioane de euro, unde era implicat cu nişte cetăţeni arabi, la fel cum acelaşi DNA nici nu a vrut să audă de traficul de influenţă făcut de Bădălău pentru firma Gecor, al cărui proprietar este chiar naşul de cununie al fiului său, societate abonată la contracte „grase” oferite de finul lui Bădălău, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina sau Ministerul Transporturilor, până când Bădălău s-a certat cu Răzvan Cuc, cel pe care îl promovase chiar el în funcţie. DNA ar trebuie să se numească DNC, adică Direcţia Naţională a Corupţie, cred că ar fi mult mai nimerit, că nici de traficul de influenţă făcut de acest Bădălău, în calitate de ministru al Economiei, pentru firma de armament BERETTA, nu a auzit, în condiţiile în care toată presa a vorbit!”, a menţionat fostul deputat PSD Cristian Rizea, în cartea sa.Parerea ta...

MAMA OMIDA
03 Mai 2020

Multe capete vor cadea la ghilotina mankatzaaaaaaaaash
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.