DEZVăLUIRI

Edilul Daniel Florea a cumpărat dulciuri "otrăvite" pentru elevi de la fratele lui Vanghelie


Edilul Daniel Florea a cumpărat dulciuri "otrăvite" pentru elevi de la fratele lui Vanghelie

Mariana Chirila | 2020-01-15 12:00

Așa cum a anunțat Președintele PLUS Sector 5 Iustin Rosca(pe pagina lui de profil) cu ocazia începerii semestrului II școlar, copiii din grădinițele și școlile din sectorul 5 au început să primească din partea “domnului primar” o punga cu dulciuri belgiene, de bună calitate.

Pachetul conține 10 dulciuri în diverse sortimente (ciocolată, bomboane, praline, etc). Echipa PLUS Sector 5 a preluat informația și a făcut o investigație pentru a vedea exact obiectivul acestor cadouri și bineînțeles modul de achiziție.

"Conform etichetei de pe produse, aceste dulciuri au fost importate din Belgia de SC GAMES & SPORTS Distribution România SRL, care după o simpla căutare aflam că anterior s-a numit SC CAMY PRODCOM SRL, cu sediu în Str. Bârnova nr. 20, sector 5, București.Surpriza apare când, mergând pe firul investigației, aflăm că această societate este tocmai a lui Paul VANGHELIE, nimeni altul decât fratele vitreg mai mic al renumitului (fost sau poate chiar actual) primar al sectorului 5, Marean Daniel VANGHELIE. Așadar, ce coincidență, dulciurile cumpărate de Florea Daniel sunt importate de familia lui Marian VANGHELIE", sustine reprezentantii PLUS intr-o postare pe facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.