DEZVăLUIRI

DNA cere ANULAREA achitării lui Ponta şi Dan Şova în DOSARUL Turceni-Rovinari


DNA cere ANULAREA achitării lui Ponta şi Dan Şova în DOSARUL Turceni-Rovinari

Z.P. | 2019-11-04 15:46

Procurorii DNA au solicitat luni anularea sentintei de achitare in cazul inculpatilor din dosarul Turceni-Rovinar, şi anume fostul premier Victor Ponta, ex-senatorul Dan Sova si foştii directori Laurenţiu Graure, Laurenţiu Ciurel şi Dumitru Cristea.

"Ne completam motivele de apel in sensul unui motiv suplimentar vizand gresita compunere a instantei, e vorba de nulitate absoluta, completul care a dat decizia in acest caz nu era specializat in judecarea infractiunilor de coruptie", a spus procurorul DNA, scrie Ziare.com.

Presedintele completului de 5 judecatori, Marius Foitos, a pus in discutie, din oficiu, sesizarea Curtii de Justitie a UE cu patru intrebari preliminare. Magistratul a atras atentia ca punerea in discutie a acestei sesizari fost luata in majoritate de cei 5 membri ai instantei.

Reamintim că fostul premier Victor Ponta si ex-senatorul Dan Sova au fost achitati în mai 2018 de magistratii Inaltei Curti in dosarul Turceni-Rovinari, in care au fost judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta. Totodată, au fost achitati si fostul director al Complexului Energetic Rovinari Laurentiu Ciurel, acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu, si fostul director economic al Complexului Energetic Turceni Laurentiu Graure.Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
04 Noi 2019

cei doi mafioti sova-ponta impreuna cu fugarul Ghita sa dea socoteala pentru toate faradelegile
OANA
05 Noi 2019

Alo justitia , pai daca au fost odata nevinovati si au fost achitati, a doua oara sunt vinovati si iar reluati ancheta, ca am impresia ca va cam jucati de-a uite vinovatul, si nu e vinovatul.
PARAIPAN
07 Noi 2019

LA BRUTARIE !!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.